مشاوره برندینگ
تجارت در دنیای امروز تفاوت کرده است. شما به عنوان شرکت یا سازمان باید هویت شناخته شده ای در مورد محصولات و خدمات خود به جامعه مخاطب ارائه کنید. امروز مهم این است که تا چه میزان ذهن ها را تصاحب کرده باشید و برند شما چه جایگاهی در ذهن مخاطب دارد. دیگر باید بازاریابی را در ذهن مشتری انجام دهید نه در بازار. با مشاوره برندینگ می توانید به اهداف برند دست یابید.
صاحبان کسب و کار به اشتباه ممکن است تصور کنند که برندینگ یعنی ثبت نام تجاری و فعالیت با یک نام مشخص. برندسازی بسیار پیچیده تر است. طراحی استراتژی های درست و جایگاه سازی خود در ذهن مشتری هستید تنها بخشی از فرآیند برندینگ است.
خدمات مشاوره برندینگ
- تعیین استراتژیهای توسعه کسب و کار و وجود به بازار؛
- تعیین نام برند، شعار برند و طراحی هویت بصری برند؛
- طراحی فرآیند جایگاه سازی برند (Positioning) و تصاحب ذهن؛
- طراحی روابط عمومی و تبلیغات اثر بخش با توجه به اهداف برند؛
- انتخاب مدل برندینگ مناسب و پیاده سازی؛
- توسعه برندینگ در فضای مجازی؛
- ارائه راهبردهای حفط برند و افزایش سهم بازار.
گسترش برند
گسترش برند یعنی توسعه برند به دستهبندیهای بیشتر برای رشد سود. گسترش برند باعث افزایش برندها، سود و کاهش هزینهها میشود.
معماری برند
معماری برند ساختار منطقی و استراتژیک همه برندها در سبد کسب و کار است و بهترین شیوه افزایش نرخ بازگشت سرمایه است.
جایگاهسازی برند
جایگاهسازی برند، فضای مفهومی برند را که باید کنار رقبا بازی کند، اصول بازاریابی، ارتباطات و توسعه پیام برند را تعریف میکند
تحقیقات برند
تحقیقات برند زمینه را برای بهبود تصویر برند محیا میکند. ما از ابزارهای ردیابی برند، وفاداری برند و ارزش برند برای ساخت برندهای قوی استفاده میکنیم.
هویت برند
توسعه هویت برند شامل زنده کردن برند و رساندن تجربه برند در همه ابعاد به مخاطبان است. هویت برند با تمام جنبههای دیگر کسب و کار ارتباط دارد.
نامگذاری برند
یک نام برند قوی به کسب و کار و محصولات کمک میکند تا در رسانهها زنده باقی بماند. نامهای قوی باید ترکیبی از استراتژی برند و خلاقیت باشد.
تفکر کُـ وایدر در برندینگ
برای ایفای نقش درست در یک بازی، ابتدا باید قوانین آن را یاد گرفت. اولین، بزرگترین و جامع ترین تصمیمی که صاحبان کسب و کار باید بگیرند، مشخص کردن استراتژی های تصاحب بازار و ذهن مشتری است. اینکه شرکت شما پیشرو باید یا نباشد، چه جایگاهی در میان برندهای مشابه داشته باشد و اندازه سازمان شما چقدر باشد، همگی در تعیین استراتژی های رقابتی موثر می باشد؛ در شیوه برندینگ و جایگاه سازی محصولات و خدمات شما موثر می باشد. اگر رهبر بازار خود می باشد باید به دنبال طراحی راهبردهای دفاعی بروید. اگر رتبه دوم را به خود اختصاص می دهید، استراتژی های تهاجمی به برند اول را باید اتخاذ کنید. اگر رتبه پایین تری را دارا میباشید نباید از استراتژی های حمله جناحی غافل شوید و اگر آنقدر کوجک می باشید که در هیچ یک از این سه جایگاه نیستید، نیاز به استراتژی های چریکی در برندینگ دارید. هر کدام از این راهبردها شیوه های خاصی در برندینگ دارند که باید با تعامل با سازمان شما در مشاوره برندینگ طراحی و اجرا شوند.
گامهای اجرایی
گام های اجرایی ارائه خدمات مشاوره برندینگ بنا بر نیازمندی های کارفرما متفاوت می باشد اما به صورت عمومی گام های زیر در نظر گرفته می شود:
- جمع آوری نیازمندی های کارفرما در برندسازی؛
- برگزاری جلسات منظم و تعامل با کارفرما برای پیشبرد پروژه؛
- طراحی جزئیات برند، استراتژی ها و فرآیندهای برندینگ؛
- نظارت بر اجرای مدل های برندسازی، روابط عمومی و تبلیغات؛
- ارائه گزارش های پیشرفت به مدیریت و ارائه راه حل ها.